Bine ai venit la TaSeverin

S.C Transport Auto Severin S.A este unul din principalii operatori privati de transport din judetul Suceava cu o vechime de peste 20 de ani in transportul public de calatori national si international.
In cei peste 20 de ani de existenta ne-am impus pe piata transportului public de calatori la nivel national.
In prezent societatea detine 2 autogari in judetul Suceava:
-autogara Vatra Dornei str. Oborului nr.4
-autogara Falticeni str. 13 Decembrie nr.11
Parcul auto detinut de societate este foarte diversificat cuprinzand autocare marca Setra, Man, Scania, Mercedes cu numar de locuri intre 34-80 clasificate 3 sau 4 stele, microbuze marca Mercedes Sprinter, Ford Transit, Volkswagen LT46 cu numar de locuri cuprins intre 16-20 locuri precum si microbuze Ford Transit capacitate 8+1 locuri.
parcul auto pus la dispozitia clientilor este in continua innoire, mijloacele de transport fiind dotate cu aer conditionat, incalzire, sistem audio+dvd.
In continua dezvoltare societatea noastra ofera servicii de transport de calitate la preturi competitive in conditii de confort si siguranta.
Gama de servicii oferita clientilor cuprinde curse regulate national/international precum si inchiriere de microbuze/autocare pentru excursii/deplasari national in international.
Printre principalele destinatii pentru care oferim transport international regulat de calatori enumeram: Austria, Germania, Belgia, Olanda, Anglia, Danemarca, Suedia si Norvegia.

De ce sa ne alegi pe noi?

photo

  • Cu noi esti in siguranta !
  • Confort sporit
  • Servicii ireprosabile
  • Alegem cele mai rapide rute
  • Siguranta dvs este pe primul loc pentru noi
  • Suntem o echipa cu o vasta experienta in acest domeniu
  • Toti clienti sunt multumiti de serviciile noastre